Nyheder

Nye og gamle spil

Som I måske har bemærket, har vi haft travlt med at lave ny flotte versioner af de spil, I holder allermest af.

Vi har fornyet både Yatzy, BingoSpinner og Ludo. De nye spil kan spilles på mobil og tablet, de er fyldt med flot grafik, skønne lydeffekter og musik og selvfølgelig timevis af underholdning! De nye flotte versioner har vi lagt en masse arbejde i, så I fortsat kan spille jeres yndlingsspil.

Jubii Spils gamle spil var baseret på Java, og vi har desværre længe frygtet den dag, hvor de store IT-organisationer (fx Google, Mozilla-Firefox og Oracle) holder op med at understøtte Java. Når Java er blevet gjort forældet, så vil alle programmer og spil, der indeholder Java nemlig ikke længere fungere. Dette gælder ikke kun vores Java-spil her på Jubii Spil, men alle hjemmesider og spil hvor Java indgår - på verdensplan.

Det er derfor, vi skridt for skridt har været nødt til at skifte de gamle Java-spil ud med nye, forbedrede versioner. Andre java spil inkl. Skrab&Vind vil blive taget af siden indenfor kort tid.

Vi er sikre på, at I nok skal komme til at holde lige så meget af de nye spil som de gamle. Vi bliver nemlig hele tiden klogere på, hvilke spil I holder mest af, og det gør, at vi kan lave endnu bedre spil til jer.

Vi håber, at I tager godt imod de nye spil og fortsat vil være med til at skabe masser af sjov og spas sammen med os her på Jubii Spil!

Fodboldklubber

Fodboldklubber
Vi har modtaget mange flotte fodboldklub-billeder, og vi er rigtig kommet i fodboldstemning. Se med i ugens bog!

Næste tema: Vinterferie
Så er det igen tid til vinterferie. Og hvad skal vi så lave? Jamen vi skal da hygge med ungerne - både derhjemme og ude. Har du nogle fede idéer til gode aktiviteter?

Husk, hvis du har lyst til at at bidrage med dine egne billeder, skal du bare benytte banebyggeren inde i spillet. Dine bidrag skal være bygget inden onsdag morgen, hvor de flotteste og mest fantasifulde baner som altid vil blive udvalgt og udgivet.
Held & Lykke!

Hop ind og byg baner i Picture Logic Color her

Chat admins søges

Har du lyst til at hjælpe vores brugere i chatten, er du hurtig og god til at løse problemer og holde hovedet koldt? Så er det dig vi mangler!

Vi søger friske brugere til at indgå i vores adminteam. Hvis du mener det er dig, så hop nederst på siden og tryk på "ansøg som admin". Her kan du læse mere om jobbet som frivillig admin og udfylde et ansøgnings skema.
Hvis vi synes at din ansøgning er god, så vil du blive kontaktet af en af vores admins til en snak. Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at hive fat i en af vores admins.

Udfordringer: Uge 07

Ludo Attack
  • Slå modstanderens brik hjem 50 gange
Gå til spillet
Star Quality
  • Opnå 15 stjerner i medium puslespil
Gå til spillet

Glædelig valentinsdag!

I dag er det hjerternes dag - valentinsdag! Dagen som er fyldt med kærlighed og forkælelse til den man holder af. Vi på Jubii Spil håber at, I alle får en dejlig dag. Husk at kærligheden ikke kun skal vises i dag men hele året rundt, så spred kærlighed så tit I kan og så meget som muligt!

Glædelig valentinsdag til alle vores brugere!

Nye medaljer i Bingo Spinner

Så blev det tid til at udgive de efterspurgte medaljer til vores nyeste spil Bingo Spinner! Som altid er der fire medaljer, og vi glæder os til at se jer kæmpe ivrigt for at opnå dem alle.

De fire medaljer hedder: Basic, Expert, Bingo Wizard og Bingo Master.

Rigtig god fornøjelse!

Udfyld dine plader her!

Valentinsdag

Valentine's Day
Der er kærlighed i luften! Pas på at du ikke bliver ramt af Amors pil i ugens bog!

Næste tema: Fodboldklubber
Så er det tid til at vise hvilken fodboldklub, du elsker. Vi glæder os til at se de mange flotte logoer, fans og maskotter på de forskellige fodboldklubber!

Husk, hvis du har lyst til at at bidrage med dine egne billeder, skal du bare benytte banebyggeren inde i spillet. Dine bidrag skal være bygget inden onsdag morgen, hvor de flotteste og mest fantasifulde baner som altid vil blive udvalgt og udgivet.
Held & Lykke!

Hop ind og byg baner i Picture Logic Color her

Udfordringer: Uge 06

Mission Impossible
  • Gennemfør fem missioner 1
Gå til spillet
The War is On
  • Gennemfør 20 kampe
Gå til spillet