Spillernes vurdering: 4.2 / 5

Route 66

Prøv dit held på den avancerede spillemaskine Route 66, og se om du er heldig at vinde Jackpotten. Route 66 indeholder Flash, Racetrack, Parkinglot, Nudge, Linie Spil og mange andre spændende features.

Alles highscore
Rang (1)
Medaljer (0/4)
1
0XP af 500XP

Pointoversigt

  • Las Vegas Game 5 XP
  • Parkinglot Game 5 XP
  • Race Track spins 5 XP
  • Speed Limit spins 5 XP
  • Superflash 5 XP
  • JackpotSpin 100 XP

Brugeranmeldelser

Route 66

af Ladybird444
Verdens bedste enarmede tyveknægt med masser af spil og features. Kan køre på auto imens man laver noget andet, og så kan man nøjes med at spille når alt det sjove kommer

Super spil

af Nuser1963dk
Det er et super spil fordi, at hvis man nu går og gør lidt rent m.m. kan spillet for det meste spille selv, altså auto. Går man lige forbi spiller man lige det spil der nu er, og på auto igen. Super dejligt :-)

Sjovt spil

af Ninkaninus2000
Sjovt spil og man kan få rigtig mange små spil i træk. Har det tit kørende imens jeg laver noget andet på computeren og gå så ind og spiller ind imellem.

Solid Tyveknægt.

af Ronnie4700
Kan varmt anbefales, det er super spil, tiden flyver afsted, og så giver den større udbytte end en normal Tyveknægt HAHA.. Prøv spillet, helt klart det værd. 5/5.

Route 66

af kimovic100
Totalt hygge spil. Bruger det meget til at spille mod en ven på hver vores computer. Vi spiller så om hvem der opnår flest kredit på en time, hvem der først får 6 p,er i bunden til højre og hvem der først får ekstra spin.

det er god lir

God tidsfordriv

af OliverJ99
Super sjovt og god tiddræber :D .........................................................................................................

route66

af famhou
sjovt spil. en rigtig tidssluger.Man opdager ike at der er gået måske tre timer. Og børn kan også være med da spillet er let at overskue.

obus

af obus
Dejligt spil sjovt og spændene hver gang, man kan bruge mange timer på det.
Man holder ikke øje hvor længe man spiller

Route 66

af zanilin
godt spil. let og lige til. noget der er sjovt i et stresset liv :) det er jo ikke alle der har tiden til at side foran compen i flere timer af gangen, her kan man komme og gå som det passer til en selv

Godt spil.

af Serouxi
Route 66 er et pisse godt spil, du kan sidde og hygge mens du skriver med chat eller man kan sidde og se noget i fjernsynet eller hvad man nu vil. :)

Route66

af Thecatmand
Et fedt spil mange timer gå og man vinder & vinder sjove at spille prøv det. Sig det til dine venner at de skal prøve det. ****************************************************************************************************

route 66 rang 5

af jeal2015
rigtig god form for hygge, samtidig kan man jo også følge alle debatterne, som kommer hele døgnet.
Kan rigtig godt anbefale spillet og samværet.

Faaaantaaaastisk spil, ud af k

af HrLevesen
Faaaantaaaastisk spil, ud af kroppen oplevelse .. Jeg var lige ved at besvime af bar fryd, skal bare prøves, bedre anbefalinger kommer der sjældent herfra, enestående & sublimt

Super sjovt!

af BosenDK
Super sjovt spil med gang i. Der sker noget hele tiden, og man er sikker på en god gevinst :-)

Kan klart anbefales herfra!

Super sjovt og givende!

af LaerkeAmalie94
Route 66 er sjovt og fyldt med mange spændende spil! jeg har fået en masse sjov og mange poletter ud af at spille Route 66!